,,SOS-mobiele zorg’’ levert communicatie middelen die nodig zijn om hulpbehoevende mensen een zo zelfstandig mogelijk leven te laat leiden. Waarbij zij zich veilig en vrij voelen, met één druk op de knop is hulp altijd dichtbij, dag en nacht.

In de zorg wordt veel eerste hulp verleend. Van het luisteren naar het hart tot het schoonmaken en verzorgen van wonden. Zorginstellingen streven er naar om cliënten zo snel mogelijk te helpen en iedereen de beste zorg te geven. In de zorg loopt de Eerste Hulp vaak als een geoliede machine, waarom schort het dan nog wel eens aan de communicatie? Om te laten zien dat zorginstellingen en ,,SOS-mobiele zorg’’ meer overeenkomsten hebben dan gedacht ontwikkelden wij de Eerste Hulp Bij Communicatie kit op basis van persoonlijke alarmeringsystemen die in de zorg thuishoren. ”SOS-mobiele zorg” biedt uitkomst.

Jij bent goed in wat je doet. En wij helpen graag dat aan de wereld te laten zien. Door persoonlijke alarmering van de patiënten kan er beter vooraf de juiste hulp worden ingezet. Hier door kan er efficiënt en effectief hulp op maat verleend worden. Wat de zorg ten goede komt en de patiënt een rustig en veilig gevoel geeft. Elke seconde telt als het om levens gaat.

Beschermt het imago.


Door alle veranderingen in de zorg bestaat de kans dat de communicatie binnen de zorg in het gedrang komt. Om te blijven zorgen dat communicatie binnen de zorg de aandacht en zorg krijgt die zij verdient levert ”SOS-mobiele zorg” de Eerste Hulp Bij Communicatie. Door de juiste Eerste Hulp Bij Communicatie waarborg je het imago waar je jaren aan gewerkt hebt. Zo leveren wij de tools die er voor zorgen dat clienten zich veilig en vrij voelen ook buiten de zorginstelling. Door goede communicatie tools maken wij jouw zorg sterker. Op deze manier dragen wij bij aan de uitdaging om de zorg in Nederland slimmer en efficiënter te gaan communiceren. Een logische keuze voor mensen met een zorg behoefte.